| FORUM | | GEMPAKZ | | LIRIK | | KARAOKE | | PROMOSI | | MyGK | | OSH |

DECLARATION

ALL THE CONTENTS OF THIS BLOG HAVE BEEN COLLECTED FROM OTHER SOURCES LIKE YOUTUBE AND OTHER. THIS BLOG COMBINES ALL MY FAVORITE VIDEO AND LYRIC AND SOME OTHER REVIEW BASED ON VIDEO I LINKED FROM OTHER WEBSITES. ALL THE VIDEO WERE NOT UPLOADED BY MYSELF. SUPPORT OUR INDUSTRY BY BUYING AN ORIGINAL VCD/ CD TQ

+++++ CLICK LIKE BUTTON @ SHARE LYRIC~ +++++

Thursday, February 16, 2012

Cinta itu Nyawa - Sarah Raisuddin & Shuib (Lirik)

SHUIB:
Masihkah aku yang bertemu.. Ke sudut rindu di hatimu
Telahkah lesu langsung pudar..  Bila dimata jauh

SARAH:
Bagaimanaku mampu tenang.. Sedang kau kubiarkan pergi
walau hati tak pernah rela.. bibirku tak berpuja

SHUIB:
Ada detik-detik dalam hayatku sesali.. inginku ulangi waktu ubah masa lalu

SARAH:
Kusedari cinta perlu ketabahan dan keberanian kerna cinta itu nyawa
Ku benar punyai s'galanya.. Kau pernah ada disisiku

SHUIB:
Sepantas petir kuajari.. Kau tak lagi ku punya

SARAH:
Ada detik-detik dalam hayatku sesali inginku ulangi waktu ubah masa lalu

SHUIB:
Ku sedari cinta perlu ketabahan dan keberanian kerana cinta itu nyawa..

SARAH & SHUIB::
betapa pun ku cuba melawan perasaan.. kau tak pernah sepi dari hatiku ini
Dalam laman angan sering aku lawatimu
ku meminta ku memujuk kau pulang kembali ke sisi

SHUIB:
ada detik-detik dalam hayatku sesali inginku ulangi waktu ubah masa lalu

SARAH:
kusedari cinta perlu ketabahan dan keberanian kerna cinta itu nyawa

SHUIB:
ada detik-detik dalam hayatku sesali inginku ulangi waktu ubah masa lalu

SARAH:
kusedari cinta perlu ketabahan dan keberanian kerna cinta itu nyawa

V V V V V V V V

4 comments:

Anonymous said... |Reply|

langsung pudar..... lahh... hahaha... mu sembuh dah... hahahahha

Mr.PinGu said... |Reply|

owahhh tq sbb membetulkan.. actually sy tulis lirik ni melalui pendengaran je.. sy xjelas apa yg dia sebut

Anonymous said... |Reply|

no worry... sorry sbb gelak.. seriously.. kelakar awak dengar camtu.. okay.. xnak gelak dah..

bagus actually pendengaran awk.. part tu je... thanks neway sebab post lirik ni...

Mr.PinGu said... |Reply|

hehe most welcome ^__^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Search